ТУРНИР Маринер Къп 2015

Приключи поредното издание на Тенис Турнир Маринер Къп 2015. Хубавото време бе предпоставка за оспорван тенис и здрави битки по кортовете, гарнирани с много емоции и бира + скара.
Публикувано на: 22 June, 2015 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2014

Проведе се юбилейният 20ти поред Тенис Турнир Маринер 2014. На 28 и 29 юни 2014 г. ракети кръстосаха около 50 любителя на тениса.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2013

Над 70 тенисисти се включиха в тазгодишното издание на турнира “Маринер Къп 2013”(1-2 юни), част от веригата Carlsberg Challenge.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

Виж всички...
Тенис клуб Приморец Бургас

Начало » Тенис верига - Бургас » Турнири » Турнир „АМБаболат” 2011

Турнир "АМБаболат" 2011

Нов победител в турнира „АМБаболат”

     На 9 и 10 юли се проведе поредният турнир от тенис веригата „Бургас 2011”. За трета година поред любителите тенисисти се състезаваха за преходната купа в турнира „АМБаболат”. Надпреварата бе на двойки в две възрасти до и над 50 години. Общо участваха 15 тандема. Горещото време не попречи на качеството, на мачовете.

     Във възрастта над 50 години четирите участващи двойки играха ”всеки срещу всеки” и излъчиха финалистите. Велико Великов и Бисер Димитров се наложиха с 9/6 над Митко Павлов и Румен Кайряков.

     При по-младите 11 тандема, разделени на 2 групи, играха по-същата схема. Първите класирани - Богдев-Марев и Дачев-Гуджев наблюдаваха четвъртфиналните срещи, от които се излъчиха съперниците им за полуфиналите. Притъргов-Теодосиев победиха Недков-Янков с 6/2, а Николов-Милев отстраниха Димов-Радославов с 6/4.

     В полуфинален двубой Богдев-Марев се наложиха над Иван Притъргов-Румен Теодосиев. Другият мач бе решен в тай-брейк, спечелен от Дачев-Гуджев. Така на финала, Денислав Дачев и Димитър Гуджен се оказаха достойни за победата с 9/6 срещу победителите от предния турнир - Мартин Богдев-Михаил Марев.

     Останалото... останалото в турнира бе както винаги - купон. Купи и награди за победителите, барбекю и бира за участници и зрители!.

Спор за класиране бе решен от съдия за купа”Дейвис”

     След изиграването на мачовете от групите се стигна до спор за крайното класиране. Въртележка между три двойки породи диспут за мястото им в подреждането. Стигна се до намеса на човек от БФТ. Треньорът Веселин Мирчев в телефонен разговор със съдия от мачовете за купа „Дейвис” /По същото време България играеше мач с Кипър/ получи тълкувание на начина за решаване на подобен казус.

     При състезание в група и еднакви победи и загуби на 3 и повече двойки се изчислява коефициент /сборът на всички изиграни геймове се дели на спечелените геймове/, който класира участниците във въртележката според своята стойност. При въртележка от 2 двойки се гледа мача помежду им.

Тенис клуб Приморец Бургас


ATP World Tour
Sony Ericsson WTA Tour
Българска федерация по тенис
Тенис турнир за любители CARLSBERG
Ритони спорт

Услуги предлагани от тенис клуб Приморец