ТУРНИР Маринер Къп 2015

Приключи поредното издание на Тенис Турнир Маринер Къп 2015. Хубавото време бе предпоставка за оспорван тенис и здрави битки по кортовете, гарнирани с много емоции и бира + скара.
Публикувано на: 22 June, 2015 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2014

Проведе се юбилейният 20ти поред Тенис Турнир Маринер 2014. На 28 и 29 юни 2014 г. ракети кръстосаха около 50 любителя на тениса.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2013

Над 70 тенисисти се включиха в тазгодишното издание на турнира “Маринер Къп 2013”(1-2 юни), част от веригата Carlsberg Challenge.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

Виж всички...
Тенис клуб Приморец Бургас

Начало » Тенис верига - Бургас » История

История на „Тенис верига - Бургас”

      ТЕНИС ВЕРИГА "БУРГАС" беше замислена и реализирана от група деятели на белия спорт е нашия град, за периода на свовето съществуване тя доказа своята жизненост и актуалност. Нейното голямо предимство беше независимостта. Отхвърлянето на масовите форми, централизираната зависимост и опекунството доведоха спорта в нашата страна до парникови резултати. Ние намерихме истинските форми и още от самото начало тръгнахме по директния и естествен път на развитие. В нашия календар за всяка година своевременно навлезе понятието спонсор (тогава, когато за страната ни то беше непопулярно), навлезе компютърът, така, както се използва в истинските тенис-вериги, доусъвършенствахме прецизността си с компютърния коефициент, отпечатахме своите рекламни афиши, издадохме годишни информационни бюлетини, обединихме участниците в нашите коктейли и общи новогодишни празненства, от тенис-кортовете преминахме към салонните приятелски контакти. Формирахме и съхранихме нашето бургаско тенис общество. Положихме основите на традицията.
     В представения ретроспективен обзор Вие ще се уверите, че тези думи имат своето покритие. Добрият анализ на всичко направено досега ще Ви подскаже възможностите ни оттук нататък да издигнем идеята, за която сме работили на най-високо ниво.
     Всичко е пред нас.
     Интелектуалният потенциал, който селекционира тениса, е огромен залог за движението напред!

Разгледайте брошурата от 1989 година.

Тенис клуб Приморец Бургас


ATP World Tour
Sony Ericsson WTA Tour
Българска федерация по тенис
Тенис турнир за любители CARLSBERG
Ритони спорт

Услуги предлагани от тенис клуб Приморец