ТУРНИР Маринер Къп 2015

Приключи поредното издание на Тенис Турнир Маринер Къп 2015. Хубавото време бе предпоставка за оспорван тенис и здрави битки по кортовете, гарнирани с много емоции и бира + скара.
Публикувано на: 22 June, 2015 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2014

Проведе се юбилейният 20ти поред Тенис Турнир Маринер 2014. На 28 и 29 юни 2014 г. ракети кръстосаха около 50 любителя на тениса.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2013

Над 70 тенисисти се включиха в тазгодишното издание на турнира “Маринер Къп 2013”(1-2 юни), част от веригата Carlsberg Challenge.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

Виж всички...
Тенис клуб Приморец Бургас

Начало » Тенис верига - Бургас » Ръководство

РУМЕН КАЙРЯКОВ - Директор на „Тенис верига - Бургас”

     Играе тенис от 1974 г. Бивш лекоатлет. Двукратен балкански шампион на хвърляне чук. Завършил НСА. Един от основоположниците на любителската тенис верига „Бургас”, чието последно издание бе през 1989 г. Работил като тенис-учител и треньор в клуб „Медик”, клуб „Приморец”. Специалист по кондиционна подготовка. Участва в развитието на спортните кариери, на редица бургаски тенисисти.
      През 2009 г. Румен Кайряков материализира идеята за обединяването на бургаския любителски тенис, като създава новата верига „БУРГАС 2009”. Това е поредица от турнири през активния сезон на открито. Благодарение на спонсорите /всички, активни тенисисти - любители/, става възможна организацията на веригата със свой календар и ранглиста.
      „ТЕНИС ВЕРИГА-БУРГАС” е партньор на тенис-клуб „Приморец” в осъществяването на една от целите, залегнали в устава на клуба. А именно, развитие, масовизиране на любителския тенис в гр. Бургас. Привличане и приобщаване на все повече приятели на великата игра, на бургаските тенис-кортове. Президентът на тенис-клуб „Приморец” Димитър Велков и треньорът Петър Михалев – главен съдия на тенис-веригата са сред най-активните участници в организацията и провеждането на турнирите през сезона.

Тенис клуб Приморец Бургас


ATP World Tour
Sony Ericsson WTA Tour
Българска федерация по тенис
Тенис турнир за любители CARLSBERG
Ритони спорт

Услуги предлагани от тенис клуб Приморец