ТУРНИР Маринер Къп 2015

Приключи поредното издание на Тенис Турнир Маринер Къп 2015. Хубавото време бе предпоставка за оспорван тенис и здрави битки по кортовете, гарнирани с много емоции и бира + скара.
Публикувано на: 22 June, 2015 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2014

Проведе се юбилейният 20ти поред Тенис Турнир Маринер 2014. На 28 и 29 юни 2014 г. ракети кръстосаха около 50 любителя на тениса.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

ТУРНИР Маринер Къп 2013

Над 70 тенисисти се включиха в тазгодишното издание на турнира “Маринер Къп 2013”(1-2 юни), част от веригата Carlsberg Challenge.
Публикувано на: 15 July, 2014 г.

Виж всички...
Тенис клуб Приморец Бургас

Начало » Тенис купа - Бургас

Тенис-купа Бургас

        Предвид големия интерес към играта на двойки през сезона, ръководствата на „Тенис-верига Бургас” и Тенис Клуб ”Приморец” стартират нов проект в услуга на бургаските любители на тениса. ”Тенис-купа Бургас” ще задоволи желанията и амбициите на тенисистите да играят с различни партньори и срещу различни противници в отделните мачове. Тази усъвършенствана схема на игра предоставя възможност на всеки участник да играе по един мач седмично в 3 сета с нови топки, в продължение на 6 месеца, през сезона на открито. В зависимост от броя на желаещите и тяхното ниво в тениса ще се формират две или повече групи, за да се спази условието ”всеки мач с различен партньор и срещу различен противник”!

        Таксата за участие е 10 лв. на мач. Броят на мачовете през сезона е според количеството на записали-
те се за участие.

        Класирането ще бъде индивидуално, според броя на спечелените и загубени сетове. Допълнителна информация за регламента ще може да се види в Наредбата, която ще бъде подложена на обсъждане от тенис-любителите и прецизирана от ръководството на лигата.

        В края на сезона, по подобие на тенис-веригата, ще се проведе „майсторски турнир” с „гала-вечер” /разходите се поемат от лигата/, където ще бъдат наградени заелите най-високите места в класирането.

        „Тенис-лига на двойки” не заменя Тенис верига „Бургас”, която и през следващата година ще продължи своето успешно завръщане в спортния живот на града ни.

Регламент
Анкетен лист

Румен Кайряков

Тенис клуб Приморец Бургас


ATP World Tour
Sony Ericsson WTA Tour
Българска федерация по тенис
Тенис турнир за любители CARLSBERG
Ритони спорт

Услуги предлагани от тенис клуб Приморец